Akvarel kursus for begyndere med Mette Maulitz


Har du altid haft en drøm om at prøve akvarelfarvning? I så fald er Mette Maulitzs kursus netop noget for dig!

Mette Maulitz arbejder som professionel akvarelfarver og underviser i kunsten ved sit hjemmebaserede kursus. Hun specialiserer sig især i små størrelser, vilkårlige farver og abstrakte værker, der ofte har dyrisk symbolik. Det er en ideal mulighed for dig at lære denne teknik, eftersom Mette Maulitz giver feedback og guider dig igennem processen fra start til slut.

Mette Maulitz har et velindrettet kursuslokale med skulpturer og maling, så du kan udforske den dragende verden af akvarelfarvning. Du vil blive undervist i metabaseringstricket, udtalen af farvenuancer og de forskellige akvarelredskaber. Mens du arbejder på dit projekt, vil hun se til, at du får den ønskede effekt på de mønstre, du ser på papiret.

Er du interesseret i at dykke ind i verden af akvarelfarver, men har du ikke viden eller erfaring? Så skal du prøve Mette Maulitz’s akvarel kursus for begyndere!

Mette Maulitz er en professionel kunstner og værkstedschef, der guider og underviser på kurset. Hun har præsenteret hendes værker til bl.a. Galleri Höckert og Svaneke Kunsthal og har vundet flere konkurrencer, som f.eks. den nordiske KULTUR-konkurrence. Hun brænder for at lære andre, hvordan man bruger akvarelfarvermon udtrykke deres ideer på papir.

På hendes kursus for begyndere vil deltagerne opnå en introduktion til forarbejdningen med akvarelmaterialer, herunder farvevalg, teknisk udførelse af forskellige malingsteknikker og til sidst opsætning af et portrætmaleri med et personligt præg. Kurset foregår over 5 sessioner og vil give deltagerne grundlæggende viden om brugen af ​​akvarelfarve. Deltagerne vil arbejde sammen med Mette for at skabe personlige malerier, som indeholder forskellige teknikker med akvarelmaling.

Tilmeld dig nu for en sjov, indviklet livsstilsoplevelse fyldt med viden om akvarelfarver såsom kontrast, harmonier og billedanalyse – alle skabt af Mette Maulitz’s dygtighed som profesionelle kunstner og mentor. Kontakt os hurtigst muligt eller besøg hjemmesiden for at få mere information om tidspunkter, steder osv.

Hvis du har altid haft en interesse i at lære akvarelmaling, er her den perfekte mulighed! Mette Maulitz er en professionel kunstmaler, der tilbyder et begynder akvarel kursus.

Du vil blive introduceret til Malerieteknikker, der hjælper dig med at skabe nemme og smukke akvarelbilleder. Derudover vil hun give tips og tricks om farvevalg, arbejde med forskellige former for papir, om farvestoffets afrensning af børsterne osv.

Klassen er intet andet end sjovt og interaktivt. Der vil være tid til fri leg med pensler eller ganske enkelt tage evigt på en mere struktureret lektion.

Mettes kurser passer til alle niveauer – uanset om du er en nybegynder eller øvet kunstner – Mette tilpasser undervisningen undervejs. Hun gennemgår alle de teknikker, du har brug for at vide og deler også gerne sine hemmeligheder at male vidunderlige akvarelbilleder!