Akvarel kursus for begyndere med Mette Maulitz


Akvarelkurset er designet til absolutte begyndere, som er interesserede i at tage denne nye hobby op.

Mette Maulitz har undervist i akvareller og maleværksteder rundt om i verden siden 2003. Først var hun professionel maler og kunstlærer, men nu er hendes fokus på at lære folk, hvordan man maler med akvareller, og hvordan man passer på malerpenslen (maling). -børster).

Kurset hjælper eleverne med at udvikle en grundig forståelse af, hvordan man maler med de to primære farver: rød og blå. Det dækker også grundlæggende medier såsom gouache, blæk og vermillion. Udover at dække daglige teknikker, indeholder den nyttige tips til at vælge en stil, der passer bedst til din personlighed.

Akvarel er en maleteknik, der bruger vandopløselige pigmenter. Der er mange måder at bruge akvareller i din tegning eller maleri, men dette er et kursus specielt designet til begyndere.

Kurset starter med at lære dig det grundlæggende i, hvordan du blander og skaber farver med forskellige typer væsker, fra vand til eddike og oliemaling. Den næste lektion lærer dig fagets værktøjer ved at forklare, hvilke børster, beholdere og papir der passer bedst til dine behov. I den tredje lektion lærer Maulitz dig, hvordan du arbejder med maling i farvelære, og hvordan du bruger billeder fra naturen som inspiration til dit arbejde.

Akvarel er et populært medie, fordi det giver mulighed for rige farvepaletter, der kan anvendes på enhver type projekt: landskaber, blomster, dyr og andre emner.

Hos Mette Maulitz lærer du alt, hvad du behøver at vide om akvareller, deres sammensætning og deres maling.

Akvarel er et vidunderligt kunstmedie, der kan bruges til at skabe modige og smukke billeder. Dette kursus vil lære dig det grundlæggende i processen, mens du arbejder med forskellige penselstrøg og farvekombinationer.

På dette kursus vil vi dække følgende emner:

– Sådan vælger du et akvarelsæt

– Sådan blander du dine malinger

– Sådan maler du med pensler

– Kompositionstip til at skabe dybde i dit arbejde

– Oprettelse af teksturer ved hjælp af flere lag

Vil du lære at male? Er kunsten at male noget, du gerne vil dyrke som hobby eller karriere? Hvis ja, er dette det rigtige kursus for dig.

Dette kursus starter med det grundlæggende i kunst og omfatter forskellige teknikker såsom akvarelmaling, akrylmaling og oliepastell. Du vil lære forskellige typer af penselstrøg sammen med, hvordan de kan bruges i din kreative proces.

Jeg lærte akvarel i Danmark, da jeg var 13 år. Læreren viste os, hvordan man bruger penslen og viste os, hvordan man laver de smukkeste malerier.

Dette er et onlinekursus, der vil hjælpe dig med at lære at male ved hjælp af akvareller. Du vil være i stand til at lære alt fra det grundlæggende som farveblanding, komposition og maleteknik til mere avancerede emner som tekstur, teksturblanding og at skabe din egen signaturstil.

Kurset er for begyndere, men det indeholder også en sektion for eksperter, der ønsker at forbedre deres færdigheder samt få tips fra andre kunstnere.

Mette Maulitz er en erfaren akvarelkunstner og instruktør med 4+ års erfaring i at undervise i akvarelmaling.

Dette kursus er designet til begyndere, der ønsker at lære at male med akvareller og skabe smukke, udtryksfulde kunstværker.

Akvareller er et populært medie, der kan bruges på mange forskellige måder. De kan bruges til at lave skitser eller tegninger, såvel som fuld-blæste malerier på lærred eller paneler.