MÅNEDENS GÆSTEKUNSTNER
 
Ellen Marrild
  
Profil
Jeg har malet i ca.15 år startende med blyantstegning, akvarel og nu mest akryl på lærred. 
Nu og da laver jeg også nogle større collager.
 
Mit udtryk er kraftfulde, abstrakte billeder med figurative motiver i meget klare og stærke farver, så glæden ved at male skinner igennem i mine værker.
 
Jeg arbejder meget med kontrasten mellem lyse og mørke toner så mine billeder domineres ofte af spillet mellem farverne i en stærk sammensætning.
 
De forskellige lag i mine billeder spiller hinanden ud og der bliver arbejdet med rum af underlige konstruktioner i et modspil til farversynfonierne.
 
Jeg fascineres af at tage udgangspunkt i former, som vi omgiver os med og som man mindst venter kan danne baggrund for ideer til et maleri. Inspirationen henter jeg lige fra at optage små ting i min have til oplevelser på rejser rundt i verden.
 
Jeg har løbende sørget for at uddanne mig ved at deltage i kurser hos forskellige kunstnere. Og hver år rejser jeg til Italein og deltager i et intensiv maleri kursus.
 
Jeg har eget atelier på hjmmeadressen,hvor jeg afholder inspirationsdage med andre kunstnere. Her har jeg en permanent udstilling af nogle af mine værker.
 
Jeg er medlem af Helsingør og Humlebæk Kunstforeninger og udstiller på både virksomheder, i kunstforeninger og offentlige steder.
 
 
 
Næste måneds gæstekunstner
 
Cecilia Florvall
Helsingør KunstGalleri | Sudergade 16, Helsingør - Denmark | Tlf.: 88 73 33 00 | helsingorkunstgalleri@gmail.com