MÅNEDENS GÆSTEKUNSTNER

Vibeke Arvig
Vibeke Arvig
 
  Fernisering i Helsingør Kunstgalleri, Sudergade 16,
lørdag 2. juni kl. 12.00 – 15.00

Vibeke Arvig, Nivå, er oprindeligt uddannet pædagog, men hendes interesse for det kreative har altid været meget stor, og hun har bl.a. arbejdet meget med ler, og vævet og har en overgang læst til håndarbejdslærer.

I de senere år har hun arbejde i glas og med malerkunst. Vibeke Arvig har både arbejdet i koldt glas og lavet glas perler, begge dele kan ses på udstillingen. Hun syntes glas er et meget spændende materiale at eksperimenterer med, da det at kunne skabe forskellige glas ting og præge materialet, således at det fremstår unikt i både form og farver. Det appellerer til hendes indre ro og selvfordybelse.

De senere år, har det at kunne udtrykke sig på et lærred skabt en ny måde, hvorpå hun kan udtrykke sig. Det at arbejde med mange farver og forskellige former, og lade sig inspirer i nuet, syntes hun, er et fantastisk ”rum” at være i. Her behøver hun ikke lægge bånd på sig selv. Her er det tilladt, at gøre brug af de store armbevægelser og lade sig drive med, lade farverne og formerne skab et unikt udtryk, som der i hendes optik indeholder en form for ”balance”.
 
 
 
Næste måneds gæstekunstner
 
Poul Bent Hansen
Helsingør KunstGalleri | Sudergade 16, Helsingør - Denmark | Tlf.: 88 73 33 00 | helsingorkunstgalleri@gmail.com