Trin for trin akvarelmaling


Trin 1: Mal baggrundslaget

Det første trin er at male et hvidt, uigennemsigtigt lag på overfladen af dit billede. Begynd at male med en middelværdi, uigennemsigtig farve som rød.

Trin 2: Mal skyggerne

Begynd derefter at male i skygger ved hjælp af en mellemværdifarve som gul. Brug lag af skygge, opbygg det gradvist. Her er en fantastisk videotutorial fra Heather Anderson om, hvordan man maler skygger med akvarelfarver (https://www.youtube.com/watch?v=mgSRBJzTnNk).

Trin 3: Tilføj detaljer

Nu er det tid til nogle detaljer! I dette trin kan du detaljere din scene, som du vil, og skabe alle slags fede effekter i dette trin.

Hvis du planlægger at lære akvarel, er der mange onlinekurser tilgængelige, som du kan tage. Her er en trin for trin guide til at hjælpe dig med at forberede dig til en akvareltime.

Akvarel er en type maleri, der bruger farve og flydende vandbaseret maling i forskellige tynde lag af vådt pigment suspenderet i medium, normalt enten olie- eller akrylmaling, og nogle gange fortyndet med vand eller andre væsker.

Akvarel anses typisk for at være den mest tilgængelige form for kunst for folk, der ønsker at forfølge en kreativ karriere, hovedsagelig fordi den ikke har nogen fast stil.

Akvarelkurset er en trinvis proces til at male med akvareller.

Maleprocessen kræver tålmodighed og øvelse. Det tager tid, eksperimenter og øvelse at lære at lave karakteristiske malerier med akvareller.

Dette trin for trin akvarelkursus lærer dig, hvordan du maler med akvareller og skaber dine egne realistiske, farverige malerier.

Akvareller er almindelige til at male børns kunst, fordi de er nemmere at bruge og mindre rodede end andre medier. De kan bruges som et billigt alternativ i klasseværelser og kunstcentre, eller på sidelinjen af enhver sportsbegivenhed for at dekorere banen.

Lær processen trin for trin til at male med akvareller hurtigt, nemt og vigtigst af alt – godt.

Akvarel er et af de hurtigst voksende kreative medier i verden i dag. Det er ikke underligt, at det har sit eget udvalg af værktøjer, der er lavet til dets specifikke brug. Hvis du altid har ønsket at lære at male med akvareller, vil dette kursus lære dig alt, hvad der er om at skabe smukke kunstværker med denne type maling. Det er nemt, hurtigt og vigtigst af alt – nemt at følge!

Udtrykket akvarel bruges til at henvise til en bred vifte af maleteknikker, der bruger vandbaserede malinger og pigmenter. Disse teknikker kan bredt opdeles i dem, der våd-i-vådt (blanding af farver med vand), og dem, der blander farver med fortykket maling, kaldet drybrush og glasering.

Akvareller er normalt lavet med gennemsigtig akvarelmaling, men farvet pigment kan også bruges, typisk i tørret form. Malingerne kan blandes med et medium som gummi arabicum eller secco (en umættet olie), afhængigt af malingstypen. De bruges derefter med en pensel eller ved at hælde malingen på lærredet, papiret eller anden støtte til maling. Akvareller kan også påføres ved at bruge en sprøjtepistol eller luft.