MÅNEDENS GÆSTEKUNSTNER

 Linda Annan Sommer
 
 
Linda skriver om sig selv:
Jeg er (1978) autodidakt kunstmaler,
med stor passion for farver og former.
Jeg har altid haft en trang til at udtrykke mig gennem billeder, og er i høj grad fascineret af lyset, former, mennesker og ansigter.
Farverne på mine malerier er lagt på i mange lag og i uendeligt mange nuancer, så overfladerne vibrerer af liv. Kunst skal ikke kunne ses, men også føles og her mener jeg det helt bogstaveligt, da alle mine værker, er værker for både øjne og fingre. Den ofte tykke streg som kendetegner  min kunst, giver modtagerne mulighed for at føle værkernes udformning.
Følelser som glæde, sorg, troskab, og svigt, er blot nogle af de følelser jeg har følt under fremkomsten af disse værker. Alle mine malerier er malet med en glad og nysgerrig spontanitet, der kan minde om barnets. Jeg er selv mor til to fantaskiske børn og via denne rolle oplever jeg dagligt, hvor spontane og kreative børn kan være: "Fordi farver skaber glæde" og det føler mig hver eneste gang jeg sætter mig foran det tomme lærred.
Men glæden føler jeg også, når ser mine værker på mine hvide vægge. Jeg håber og tror, at denne glæde kan videreføres til maleriernes fremtidige ejermænd.
Helsingør KunstGalleri | Sudergade 16, Helsingør - Denmark | Tlf.: 88 73 33 00 | helsingorkunstgalleri@gmail.com