JACQUELINE UHRENHOLDT - KURSER

 

DET FRIE VÆRKSTED -
 Når vi spiser af kunstens træ risikerer vi at se noget mere, fordi kunst, ligesom synd, får os til at se på nye måder...Per Bak Jensen.
 
KLASSISK TEGINING
Workshop, søndag den 26. maj - fra kl 9-13.30 – afholder jeg en workshop i klassisk tegning og komposition, kombineret med de basale regler om struktur og toner på objekterne. Det foregår ved, at vi tegner hvad vi ser, og øver vore øjne i at se. Der er ingen forudsætninger for at være med. Du skal bare har lyst til at være med og være nysgerrig. Du skal lære de basale teknikker for proportioner på selve objektet samt hvor på papir skal du begynde at tegne med de rette proportioner. Workshoppen koster 300kr. Betales på MobilePay eller kontant.
 
Har du et barn over 9 år som er interesseret i at være med, er han eller hun velkommen, gratis.
 

- Vi starter med en lille tegning opvarmning, det er min erfaring , at alle mine kursister har nødt dette aktivitet, som giver ens håndled fleksibilitet og hele kroppen slapper af.

- Vi vil fortsætte med at tegne et enkelt objekt. Her arbejder vi med proportion og hvor på papiret skal du begynde.

- Vi tager en lille kaffe/te pause.

- Jeg sætter en stilleben op. Inden du begynder at tegne, vil jeg give et par retningslinjer om hvad du skal være opmærksom på.

Husk: Papir til at tegne, hård og blød blyant, viskelæder og tegne viskelæder; hvis du har, et hvidt oliekridt. Sidst men ikke mindst, husk en god madpakke!

PÅ GENSYN! 

Jacqueline Uhrenholdt
50349430, læg en besked og jeg ringer tilbage.
www.jacquelinesartekunst.dk
Helsingør KunstGalleri | Sudergade 16, Helsingør - Denmark | Tlf.: 88 73 33 00 | helsingorkunstgalleri@gmail.com