Mette Damving        www.mettedamving.dk
Mette Damving arbejder med akryl og er inspireret af naturen og det rige dyreliv.
Mette har været med i bestyrelsen af Kunstforeningen for Helsingør og Omegn siden 2007. Mette har, i regi af Kunstforeningen, mange spændende udstillinger bag sig, bl.a. på Kronborg, Marienlyst Slot og i Kulturværftets Hal 14, som hun har deltaget i. 
Mette var tidligere medlem af kunstnergruppen ”Blå September”, der havde galleri i Hillerød og arrangerede udstillinger i ind- og udland, bl.a. i Ting- og Arresthuset i Fredensborg og i Bruxelles. 
Mette har arbejdet i 10 år som grafiker på Helsingør Teater, hvor hun stadig arbejder på Passage Festivalen. 
Mette er oprindelig uddannet grafiker og har været på en række reklamebureauer i København og bl.a. været 20 år på Politiken som Art Director.
 
        
 
 
                       
 
 
           
 
 
 
 
  
Jacqueline Uhrenholdt              www.jacquelinesartekunst.dk
Maler landskabsmalerier i kombinaiton med fotos men ynder også at eksperimentere med blandede materialer, som kommer til udtryk i 3D-relieffer og -skrotkunst. Er uddannet fra Kunstakademiet i Argentina, Buenos Aires. Har gået på Aalborg Kunstskole i grafisk værksted (koldlnål, æstning gravering og litografi). Har lært at arbejde med blæk efter kinesiske traditioner på Singapore Calligraphy Centre.
 
 
 
 
 
Helle Lisberg                www.hellelisberg.dk
Jeg maler i olie og/ eller akryl og altid figurativt. Nogle gange er mine motiver malet realistisk, andre gange så opløst, at beskueren lige skal bruge lidt tid på at forstå hvad man ser. Man må gerne undre sig! Jeg har en forkærlighed for portrætter, mennesker i bevægelse – og dyremotiver, hvor jeg kan lege med formerne.
 
 
 
 
 
Joan Schmidt
Jeg maler med akryl på lærred, og mens jeg arbejder opstår der ofte figurer med et finurligt udtryk. Jeg eksperimenterer også gerne med forskellige materialer på lærredet. Min inspiration henter jeg blndt andet fra mennesker, musik og dans.

 

 

Filica Lysfalk         www.filica.dk
I mine malerier arbejder jeg med et abstakt formsprog, hvor farver, linjer og det maleriske står i fokus. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt hvor den emotionelle energi er drivkraften. Jeg er udforskende i processen, og tillader tilfældighederne som opstår, at forblive i maleriet. Temaet for mine malerier er sindstilstand og sanseindtryk som visualiseres gennem farve-valg, former og linjer.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Anne Kryger         www.krygerkeramik.dk
Jeg arbejder i flere typer stentøjsler, som hver især inspirerer til forskellige udtryksformer og dekorationer. Mit arbejde spænder fra unika brugs--kunst til skulp--turer. Jeg har altid godt kunnet lide at skære, trykke og hive former ud af en drejet grundform samt at dreje store former. Inspirationskilder: Børn og barn-lige sjæle, farve-rige mennesker og gode historier.

Helsingør KunstGalleri | Sudergade 16, Helsingør - Denmark | Tlf.: 88 73 33 00 | helsingorkunstgalleri@gmail.com