Mette Damving        www.mettedamving.dk
 
 
 
 
 
  
 
 
Jacqueline Uhrenholdt              www.jacquelineskunst.dk
Maler landskabsmalerier i kombinaiton med fotos men ynder også at eksperimentere med blandede materialer, som kommer til udtryk i mine 3D-relieffer og -skrotkunst. Er uddannet fra Kunstakademiet i Argentina, Buenos Aires. Har haft grafiske kurser på Kunstskole Aalborg og har lært at arbejde med blæk efter kinesiske traditioner på Singapore Calligraphy Centre.
 
 
 
 
 
Helle Lisberg                www.hellelisberg.dk
 
Jeg maler i olie og/ eller akryl og altid figurativt. Nogle gange er mine motiver malet realistisk, andre gange så opløst, at beskueren lige skal bruge lidt tid på at forstå hvad man ser. Man må gerne undre sig! Jeg har en forkærlighed for portrætter, menne-sker i bevægelse – og dyremotiver, hvor jeg kan lege med formerne.
 
 
 
 
Mette Maulitz         www.maulitzart.dk
 
Som det gælder for et stort antal kunstnere er natur-en en stor og vigtig inspirations-kilde. For mit vedkommende er det især den nordiske, med spektret af de kølige og afdæmpede farver, der inspirerer. Rent teknisk maler jeg i olie, ’lag på lag’ og gerne ’vådt i vådt’. Dette gør, at maleriet på den måde selv bliver en vigtig med-spiller i det endelige resultat, da tilfældigheder opstår.

 

 

7. Filica Lysfalk         www.filica.dk

I mine malerier arbejder jeg med et abstakt formsprog, hvor farver, linjer og det maleriske står i fokus. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt hvor den emotionelle energi er drivkraften. Jeg er udforskende i processen, og tillader tilfældighederne som opstår, at forblive i maleriet. Temaet for mine malerier er sindstilstand og sanseindtryk som visualiseres gennem farve-valg, former og linjer.


 
 
 
 
 
Majbrit Lund    www.majbritlund.dk
 

Jeg er 40 år og begyndte at male på lærred i 2003. Mine malerier er moderne, abstrakte ofte meget farverige. Jeg holder meget af at eksperimentere og bruger derfor forskellige redskaber og teknikker til at forme maleriet. Inden det første penselstrøg har jeg altid en ide til hvilket udtryk, jeg vil have frem, men de mange muligheder der er i det abstrakte maleri drager mine tanker og udtrykket ændres ofte undervejs. Inspirationskilden til mine malerier får jeg fra naturen, dyrenes verden, universet m.m Velkommen til min abstrakte verden fyldt med farver og sanseindtryk. www.majbritlund.dk
 
 
 
 
 


Anne Kryger         www.krygerkeramik.dk


Jeg arbejder i flere typer stentøjsler, som hver især inspirerer til forskellige udtryksformer og dekorationer. Mit arbejde spænder fra unika brugs--kunst til skulp--turer. Jeg har altid godt kunnet lide at skære, trykke og hive former ud af en drejet grundform samt at dreje store former. Inspirationskilder: Børn og barn-lige sjæle, farve-rige mennesker og gode historier.

Helsingør KunstGalleri | Sudergade 16, Helsingør - Denmark | Tlf.: 88 73 33 00 | helsingorkunstgalleri@gmail.com